تاریخ ساخت خانه ی ظهیرالاسلام در محله ی ظهیرالاسلام (بهارستان)، خیابان صفی علیشاه، به اوایل قرن بیستم بر می گردد. این خانه نمونه ای نادر از تلفیق معماری ایرانی و اروپایی است.
بنا به اخبار منتشر شده در خبرگزاری ها خانه ی ظهیرالاسلام به زودی تخریب خواهد شد.
*بازنشر تصاویر با اجازه از صفحه ی تهران قدیم تهران جوان. تاریخ عکاسی: ۲۱ آذرماه ۱۳۹۲
✤ Also available in: English
هر روز که از کنار این بنای قدیمی رد میشم می بینم ذره ذره آن تخریب می شود آرام آرام جان می دهد .فقط کبوتران تشنه آن گاه گاهی با صدای بال خود طنین انداز صدا در فضا هستند برای دیدن این عمارت باید از متروی دروازه دولت یا دروازه شمیران پیاده شوید به خیابان هدایت یا برادران شهید قائدی آمده و تقاطع ظهیرالسلام و هدایت نظاره گر آن باشید .اگربا ماشین رهستید ر وبروی بیمارستان امیراعلم واقع در سعدی شمالی وارد خیابان شهید قائدی شده و تا تقاطع برانید…لطفا برای کبوتران تشنه آب ببرید …..کاش دست نوازشگر ی پیدا شود و به عمارت کهن آن جان دهد تا برای نسل های بعدی خودنمایی کند.
باعث تاسفه که اسم خودمون گذاشتیم ایرانی و بناهای تاریخی ایران داره بفنا میره
دقیقا همین طوره..این همه بنای تاریخی و ماندگاردارم ولی یذره بهشون فکرنمیکنیم.به جاش دنبال بناهای دیدنی خارج کشور و کشورای عربی هستیم
افسوسسسسسسسسس اخه این میراث فرهنگیه ما داریم…:؟
این خانه در خیابان هدایت تقاطع صفی علیشاه هست و الان سالن غذاخوری و رستوران کبوتران هستش حتما میرین اونجا گندم و ارزن با خودتون ببرید
آدرس این خانه کجاست؟ تا قبل از تخریب بریم ببینیمش!
میراث فرهنگی و طبیعی مان در حال نابودی ست و از همه بدتر آوازه ی فرهنگمان هم این روزها با فحش و ناسزا به دیگران در جهان پیچیده است…افسوس…
در لندن خانه ای که لویی هیجدهم که پس از انقلاب کبیر فرانسه مدتی در آن زندگی می نمود با پلاکی مشخص گردیده است.
می گویند در نیمه دوم قرن نوزدهم به عنوان نوسازی دولت دست به تخریب گسترده یکی از محلات قدیمی و خانه های ارزشمند شهر قاهره زد.
هنگامی که بسیاری از باستانشناسان اروپایی به این امر اعتراض نمودند، یکی از ماموران دولتی با قیافه حق به جانبی گفت:
ما در قاهره از این محله های خرابه زیاد داریم!
قاچاقچیان میراث فرهنگی ایران به شرطی که آثار باستانی را تخریب ننمایند بزرگترین حامیان فرهنگ و هنر این کشور می باشند.
داستان کارمند یکی از موزه های مهم و ذوب کردن لوح زرین داریوش که گویا در سال ۱۳۱۳ در پی پاسارگاد یافت گردید و خرید پیکان توسط آن کارمند نشان دهنده حقیقت عریانی است که همه از آن گریزانیم
سلام
واقعن اینا اینقدر به دلیل عدم تخصیص درست منابع و عدم مدیریت صحیح توو گل موندن که انتظار نجات خانه های تاریخی تهران رو نمیشه داشت.
شوربختانه فرض می کنیم یه روزی روزگاری یکی بمب انداخت سر این شهر رو همه چیز با خاک یکسان شد.
آخه چی بگه آدم ی راست ی دفعه همه ی تاریخ مون رو با خاک یکسان کنین بذارید تموم بشه خیال هممون راحت بشه بره دیگه اینقد روز به روز زجر کشمون نکنین … جای شرم و تاسفه واقعا برای مردمی که برای حفظ داشته هاشون هیچ تلاشی نمیکنند…
چی برای بچه ها و نوه هامون میمونه؟؟؟؟