داستان های مصور به زبان فارسی تا دهه ی ۱۳۴۰ شمسی رایج نبودند. در این سال ها مجله ی کیهان بچه ها (از مجموعه ی نشریات موسسه ی کیهان) شروع به انتشار داستان های مصور کرد. در سال های۱۳۵۰ تا ۱۳۵۶ انتشارت یونیورسال، به مدیریت ماردیک بوغوسیان، سیزده عنوان از ماجراهای تنتن و میلو را به ترجمه ی خسرو سمیعی به چاپ رساند.
در سال ۱۳۵۵ انتشارت یونیورسال کتاب «عظمت بازیافته» را با تصویرگری طراحی بلژیکی به نام دینو آتاناسیو منتشر کرد. این کتاب اثری تبلیغاتی بود که تاریخ معاصر ایران را بنا بر روایت رسمی حکومت وقت بیان می کرد. در همین سال اولین داستان مصور ایرانی با عنوان رستم و اسفندیار با تصویرگری سیروس راد توسط کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان منتشر شد.
✤ Also available in: English
سلام ببخشید جایی هست که من بتونم داستان مصور هامو به اشتراک بزارم.. خیلی حیفه هیچ سایت و انجمنی رو در این راستا نمی بینم
پیشنهاد عالیی دارم. ک داستان فولکلور و افسانه ای _هیجانیه:دختر نارنجو ترنج رو مصور کنید.مت ک داستانای فارسی نمیخوندم در نوجوونی خ ازین کتاب خوشم اومد..همونی ک شاعر میگه:من اون دختر نارنجو ترنجم!ک از آفتابو از سایه میرنجم!:))))
سلام خسته نباشید
از سایت خوبتون ممنون
ایا داستانهای مصور ایرانی جدیدی هم انتشار پیدا کرده ؟
ایا داستان های مصوری داریم که تصویرگر و تمام عوام ان ایرانی باشند و ترجمه نباشد (از بین جدیدها)؟
با سلام و خسته نباشید . اگه یه امکانی فراهم کنید که این کتابها رو کامل دانلود کنیم یا لااقل یه سایتی رو که دانلود اینها رو داشته باشه معرفی کنید خیلی خوبه. من به امید دانلود این کتابها اینجا اومدم ولی متاسفانه نبود.
Hello,
Curious if the Phantom was ever published in Iran?
Phantom of Opera u mean? As far as I know, not yet.
بسیار عالی
امیدوارم سایت بهتر وبهتر بشه
سلام. جدا” از سایت خوبتون لذت بردم. تصاویر زیادی از کتب مصور و کتب جیبی پلیسی جنایی مربوط به قبل از انقلاب در اختیار دارم که انشاالله براتون می قرستم. به ادرس وبلاگ من که اینجا قرار دادم اگه سر بزنین میتونین نمونه هاشو ببینین