به شهرفرنگ کمک کنید
اگر از مطالب شهرفرنگ خوشتان می آید و علاقه مندید که این سایت به فعالیت خود ادامه دهد لطفا با کمک مالی خود شهرفرنگ را در پرداخت هزینه های سایت یاری کنید.
زنان آکروبات باز، گاهی با چاقویی در دست، موضوع تعدادی از نقاشی های دوران قاجار هستند. از این زنان در تصاویر عکاسی این دوران خبری نیست.
سلام
آیا استفاده از تصاویر و مطالب این سایت با ذکر منبع بلامانع است؟
منبع این نقاشی ها کجاست و مطلبی میشه در موردشون پیدا کرد؟ اگر راهنمایی بفرمائید ممنون میشم
دیدن چنین آثاری(که به شیوه ی پیکرنگاری درباری نقاشی شده اند) برام جالب بود چراکه تا پیش از این تنها آثاری که در این سبک دیده بودم محدود به فتحعلی شاه(اثر مهرعلی) و معدودی آثار مشابه بود. نقاش این آثار چه کس یا کسانی هستند؟
به کارایی چاقو پی بُردم.
شاید نافرم ترین عکس های گرفته شده از بانوان ایرانی مربوط به سال های نخست پس از سال ۱۳۱۴ می باشد که بانوانی که در زیر چادر بودند بزور لباس اروپایی پوشیده ولی اندام های نافرم و برسم آن زمان چاق و چله ایرانی پسند در لباس تنگ اروپایی که برای اندام موزون در نظر گرفته شده بود بسیار توی ذوق می زد.
در سال ۱۳۰۸ با فرمان تغییر لباس مردان و از سال ۱۳۱۴ با کشف حجاب این شرکت های فروش دسته دوم لباس انگلیسی و شعبات انها در بمبئی بودند که به آب و نان اساسی رسیدند
این نگاره ها مربوط به دوران فتحعلیشاه قاجار می باشد که عکاسی هنوز اختراع نشده بود.
دو سال پس از اختراع نخستین سیستم عکاسی(داگوتایپ گمان دارم) دو دستگاه دوربین از تزار نیکلای اول و ملکه تازه بر تخت نشسته بریتانیا ویکتوریا به محمد شاه اهدا گردید.
گفته می شود عکس هایی از میرزا آغاسی صدراعظم و ولیعهد ناصرالدین میرزا گرفته شده و اکنون تصویری منسوب به محمد شاه وجود دارد.
از اواسط دوران ناصرالدبن شاه به تدریح مد لباس اروپایی وارد حرم گردید و بویژه انیس الدوله که بگونه ای ملکه ایران محسوب می گردید لباس هایی بلند به شیوه اروپایی آن روزگار را جایگزین لباس های باز و کوتاه مد اندرون گردانید(گفته قهرمان میرزا سالور برادر زاده ناصرالدین شاه)
در کل بانوان دوران خاقان مغفور به گمان نگارنده بسیار زیبا تر از بانوان کوه پیکر و یبیلوی عصر ناصری داشتند.