Clicky

با خرابی قدیمی ترین تاترها و سینماهای خیابان لاله زار، بسته شدن تاتر پارس در سال ۱۳۸۳، و خارج شدن خانه و باغ اتحادیه از فهرست آثار ملی در سال ۱۳۸۹ (و احتمالا ویران کردن آن در آینده ای نزدیک) چیز زیادی از خیابان تاریخی لاله زار بر جا نخواهد ماند. این تصاویر شاید واپسین نگاه به بقایای بخشی از گذشته ی تهران و ایران باشد. (← تصاویر لاله زار در گذشته)

عکس ها از شایا شهرستانی و روزبه شهرستانی، ۱۴ مرداد ۱۳۹۰

✤ Also available in: English

اشتراک گذاری ←

‏10 نظر در مورد لاله زار، بقایای یک دوران

  1. بنیامین گفت:

    متاسفانه هیچکدام از بناهای تاریخی خیابان لاله زار کاربری مرتبط ندارند و به بدترین شکل ممکن نگهداری میشن

  2. سلام دوستان شهر فرنگی مهربان، واقعا خسته نباشید، کارتان ارزش تاریخی دارد. خوهش می کنم بیشتر عکس بگیرید و آرشیو کنید برای امروز و فردا.
    خیال مرا کمی راحت کردید که وجود دارید و کار می کنید. خیلی دلم می خواست در تیم شما بودم و با شما کار می کردم ولی متاسفانه دور هستم.
    اجازه ندهید هیچ چیز سبب باز ایستادنتان شود. یک عکس شما خود کتابی است برای بیننده علاقه مند. ای کاش قادر بودید که ببینید یک عکس شما چه نیروی بجان هم وطن شما در دورترین مکانها می ریزد. در ورای هر تصویر تاریخی هست، که هم شهری های شما آنرا بوجود آوردند.
    خلاصه اش کنم، نه ایستید، شما حتما نیرو و اراده اش را دارید.
    راستی شما در مورد مسافر خانه های ایران در دوران پهلوی اول هم کاری دارید؟
    روز خوب و پر از شادی داشته باشید.

  3. هیربو گفت:

    نوستالژیک و غم انگیز

  4. اشکان گفت:

    از دیدن مجموعه عکس ها هم لذت بردم و هم متأسف شدم. از نگاه تیزبین و دقیق دو عکاس عزیز واقعاً تشکر می کنم. مدت زیادی است به فکر عکاسی از برخی نقاط، خیابان ها، بناها، در و پنجره ها، تابلوها، قفل ها، کرکره ها و… قدیمی تهران هستم ولی متأسفانه فرصت کافی پیدا نمی کنم. از این لحاظ از شهرفرنگ بسیار ممنونم که این حرکت را آغاز نموده. همیشه در این آرزو هستم که ای کاش روزی بشود تمام کسبه فعلی لاله زار را به جای دیگیری منتقل نمود، کل تابلوهای سردر مغازه ها را کند، کل کولرها، لوله ها، سیم کشی، آنتن ها و … را از در و دیوار این خیابان کند. آخر این خیابان توان نفس کشیدن ندارد… به امید بازسازی لاله زار

  5. مجيد گفت:

    عکس‌های بسیار زیبایی بود. نگاه عکاسان عزیز خیلی دقیق بوده. ممنون.
    رد شدن از این خیابان همیشه قلب من رو فشرده می‌کنه. الان که دقیق‌تر نگاه کردم (در واقع عکاسان این مجموعه دقیق‌تر نگاه کرده بودند) احساس کردم مخربین این خیابان زیاد هم به کار خودشون معتقد نبودن انگار. نمادهای قدیمی رو دست نزدن و تابلوها و تجهیزات خودشون رو از اون وسط‌ها دادن بیرون. هنوز تابلوهای سینماها و تئاترهای دوران طلایی لاله‌زار وسط اون همه تابلو و نئون خودنمایی می‌کنن. آدم حس می‌کنه خود مخرب‌ها هم می‌دونن موقتن. یعنی امیدوارم این دوران تخریب موقت باشه و باز بشه این خیابون رو بازسازی کرد.

  6. امین گفت:

    میراث فرهنگی، شهرداری و بساز بفروش سه شرط لازم نابودی خیابانهای تهران

    از وب سایت مفید وخوش ساختتان بسیار ممنونم

  7. Saman گفت:

    حیف حیف حیف و دریغا
    مردم دنیا کلی هزینه می کنن میرن دیدن شانزلیزه در فرانسه

    این هم خیابان شانزلیزه ما در تهران

    تشکر از دو عکاس محترم و محترمه

    • علی گفت:

      دوست عزیز انصاف داشته باش این کجایش قابل مقایسه با شانزلیزه است؟!

      انصافا به یک خرابه می ماند !

  8. مهرجویی گفت:

    هر سال میگیم دریغ از پارسال . جالب و خاطره انگیز بود ممنون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.