Clicky

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در طول ۱۳ سال اول فعالیت خود از ابتدای تاسیس در ۱۳۴۴ تا انقلاب ۱۳۵۷ تعداد زیادی کتاب، ، فیلم، و صفحه های موسیقی و شعر تولید کرد. این تصاویر روی جلد تعدادی از صفحه های گرامافون از مجموعه ی «صدای شاعر» را نشان می دهد که در دهه ی پنجاه شمسی (دهه ی هفتاد میلادی) توسط کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان منتشر شده است.

← این مجموعه را نیز ببینید: کتاب های شنیداری

* از مجموعه ی کورش بیگ پور منتشر شده در کتاب رنگین کمان: نگاهی به جلد صفحه های گرامافون در ایران

✤ Also available in: English Arabic

برچسبها ←  
اشتراک گذاری ←

‏2 نظر در مورد صدای شاعر

  1. کوشان مهران گفت:

    چه خاطرات گنگ اما شیرینی از کتاب های کانون داشتم!

    یک سری کتاب هم بود که توسط رادیو و تلویزیون برای کودکان منتشر گردیده بود.

    کتاب آفتاب مهتاب چه رنگه و داستان گربه ای که مادره…. که فکر می کنم سرکار بانو اولین باغچه بان آهنگ زیبا و مخملین آن را آفریده بودند.

    گمان دارم همه ما به نوعی به سری کتاب های طلایی و کانون پرورش فکری مدیون باشیم.

    یک پیشنهاد!

    خوب است مدیریت گرامی شهر فرنگ که واقعا از همه رنگ و خوب و قشنگ است صفحه ای با عنوان یادها و خاطره ها ایجاد نمایند تا همه خاطرات و اسنادی که برای نمونه در باره کارهای کانون پرورش فکری داریم تخت نظارت مدیریت گرامی شهر فرنگ ارسال نمایند.

    یک پیشنهاد دیگر!!

    بیاد دارید که در دهه ۱۳۵۰ و اوایل دهه ۱۳۶۰ چقدر نوارهای صوتی مانند داستان پیتر و گرگ و لوبیای سحر آمیز جالب بود و در مجله بیاد ماندنی دانستنی های دهه ۱۳۶۰ همیشه آگهی آنها را می دیدیم؟

    شما شهر فرنگیان چه موجودات غریبی هستید.

    گاهی شده که با غیض و بغض صفجه شهر فرنگ را بسته ام و تنهادست بر زیر چانه نگاه می کنم… و نگاه می کنم بر هیچ

    • منصور گفت:

      سالهای نوجوانی ما بچه های کانون پرورش فکری بیش ازهمه باشعرهای انسانگرایانه وصدای گرم وشکوهمند احمد شاملوتربیت شد.تربیت عاشقی و انسان شدن و از رویاهای دروغین به واقعیت های زندگی رسیدن و درک علتها برای ساختن جهانی که آدمهایش عاشق عدالت و زیبایی ومعرفت باشند.یاد آقای تیمورتاش گرامی باد،مردی شایسته وفرهنگ مدار.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.